Felhasználási Feltételek

Kérjük, olvassa el alaposan a Felhasználási Feltételeket!

Felhasználási Feltételek

1.1 Jelen honlapot a Uzletpolitika.hu működteti. Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

1.2 Honlapunk tartalmához történő hozzáféréssel, az oldalak böngészésével Ön korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja a jelen nyilatkozatban foglalt feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat elolvasta-e, vagy sem. Ezeket a szabályokat az Uzletpolitika.hu magára nézve is kötelezőnek ismeri el. Ha jelen feltételeket nem fogadja el, kérjük, ne használja a honlapunkat.

2. VÁLTOZTATÁSOK
2.1 Az Uzletpolitika.hu a jelen Felhasználási Feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt. Uzletpolitika.hu fenntartja azt a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül a honlap bármely vagy összes szolgáltatását megszüntesse.

3. FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA, KIZÁRÁSA
3.1 Az Uzletpolitika.hu nem vállal felelősséget a jelen weboldalon közzétett információk pontosságáért, teljességéért és naprakészségéért.

3.2 Az Uzletpolitika.hu honlapjának bármilyen célú látogatását, használatát mindenki saját felelősségére teszi, saját belátása alapján. A honlapon keresztül letöltött és megismert információ felhasználása önkéntes és kizárólag saját kockázatra végzett tevékenység.

3.3 Az Uzletpolitika.hu a jog által lehetővé tett legteljesebb mértékben kizárja felelősségét a felhasználók vagy más harmadik személyek felé mindazon felmerülő közvetlen vagy közvetett kárért, veszteségért vagy költségért, amely a szövegek, a dokumentumok, képek vagy szoftverek használatából vagy nem használatából adódik, így különösen elmaradt haszon, elveszett üzleti információk, üzlettől való elállás, vagy más, hasonló kár esetén.

3.4 A honlapon található információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, nem minősülnek tanácsadásnak, vagy ajánlásnak.

3.5 Az Uzletpolitika.hu fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, javítsa és fejlessze.

3.6 Az Uzletpolitika.hu továbbá nem vállal felelősséget és nem vonható felelősségre semmiféle kárért, amely az Ön számítógépét vagy egyéb tulajdonát a honlaphoz történő kapcsolódás, illetve hozzáférés során éri annak használata, illetve böngészése következtében, ide értve bármely anyag, adat, szöveg, kép, videó vagy hanganyag letöltése során bekövetkező negatív eseményt. Ezen felül az Uzletpolitika.hu nem vállal semmiféle felelősséget a honlap nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, vagy más hasonló okból keletkező közvetlen, vagy közvetett károkért, veszteségekért, költségekért.

4. LINKEK
4.1 A weboldal az Uzletpolitika.hu weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. Az Uzletpolitika.hu-nak nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért.

5. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
5.1 Honlapunk működéséhez kapcsolódó adatkezelésekre vonatkozó Adatkezelési Tájékoztató elérhető erre a linkre kattintva.

6. SZERZŐI JOG
6.1 Az Uzletpolitika.hu weboldalának szöveges tartalma és grafikai elemei szerzői jogi, védjegy-, vagy más jogi védelem alatt állnak.

6.2 Azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az Uzletpolitika.hu előzetes írásbeli engedélyével lehetséges (kivéve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény szabad felhasználásnak minősülő eseteket).

6.3 A jelen Feltételek nem adnak a Felhasználók részére semmilyen jogot, jogcímet vagy jogi érdeket a weboldallal, az Uzletpolitika.hu védjegyeivel, logóival, más márkajelzéseivel vagy bármilyen szellemi tulajdonával összefüggésben.

7. IRÁNYADÓ JOG
7.1 Jelen Feltételekre a magyar jog irányadó.
Hatályba lépés ideje: 2020. január 1.

8. ELVÁLASZTHATÓSÁG
8.1 Ha a jelen feltételek bármelyik rendelkezése érvénytelennek bizonyul valamely alkalmazandó törvény alapján, akkor ezen rendelkezést törölni kell a többi fennmaradó rendelkezés sérelme nélkül.